ניקוי רעלים אישי, חוסן לאומי וחיסון הקורונה
אם הקורונה היא מחלה כל כך קלה – למה כל המערכות הלאומיות כל כך בלחץ? ומה הקשר בין ניקוי רעלים אישי לבין חוסן לאומי ובין החיסון לקורונה?
אם הקורונה היא מחלה כל כך קלה – למה כל המערכות הלאומיות כל כך בלחץ? ומה הקשר בין ניקוי רעלים אישי לבין חוסן לאומי ובין החיסון לקורונה?
הסבר קל ופשוט לגבי חיסון הקורונה: ממה הוא מורכב? כיצד הגוף מגיב אליו? ולמה תופעות הלוואי שלו נובעות מהתגובה הדלקתית הנוצרת בגוף?
יש הרבה סיסמאות בנוגע לקורונה. מהקצה הסבור, שחייבים להתחסן ורק משוגעים לא מתחסנים! ועד לקצה השני שאומר: אסור להתחסן ורק משוגעים מתחסנים! ננסה להבין מה זה אומר עלינו; וגם תכל’ס – להתחסן או לא??
מהו פרוטוקול +MATH לטיפול בחולי קורונה קשים? אילו תרופות ותוספים הוא כולל – ומה אנחנו יכולים ללמוד ממנו, כדי להעצים את בריאותנו כבר מעתה?
האם ישנם שיקולים שאנו יכולים לקחת בחשבון, בבואנו להחליט האם לקבל את החיסון לנגיף הקורונה? או שמא, כולם צריכים להתחסן באופן גורף – או שכולם לא צריכים להתחסן?
כאשר מקפידים על כללי הבריאות הטבעית מתחילים לרדת במשקל. כיצד ניתן למנוע את הירידה במשקל ומה ניתן לעשות בכדי להעלות משקל – תוך שמירה על כללי הבריאות?
האם תחושת רעב תמידית, שמאפיינת את המעבר לתזונה טבעית היא נכונה וכיצד אפשר למנוע אותה? תחושת רעב “תמידית” יכולה להופיע, גם בגלל הראש וגם בגלל הגוף… פירוט הסיבות והעמקה בהן – במאמר שלפניכם
כמו בכל ירק, גם בבצל ישנם חומרים מצוינים לבריאות האדם, כמו נוגד החמצון החזק קוורציטין ועוד. עם זאת, בבצל יש שמן אתרי חריף. זהו השמן הגורם לנו לדמעות כאשר אנו חותכים אותו בְּעיניים או אף חשופים. מה אפשר ללמוד מהבצל לגבי סגנון התמודדות של הגוף בחשיפה לחומר מגרה? ותכל’ס – מה לעשות?
מה בעצם מפריע לנו בלחם? הקמח הלבן? השמרים? מה עם קמח מלא? מדברים על זה כאילו זה מובן מאליו, אבל לפעמים חסר הבסיס. במאמר זה ננסה להרחיב את המבט להבנת סוגיה זו. מה משמעות תהליך ההתפחה? מה ההבדל בין לחם תעשייתי ללחם בייתי? מהו עמילופקטין? ועוד
כיצד ההנחיה בבריאות טבעית, שכדאי להתחיל את הבוקר עם פירות, מתיישבת עם ההדרכה של חז”ל לאכול “פת שחרית”? ניסיון לתירוץ קושיית פת שחרית על פי הרמב”ם ומקורות נוספים