ולוג בוגרים
פֵירות ושומנים – היֵלכו יחדיו?
מה טבעונים אוכלי פירות יכולים ללמוד מהתזונה הקטוגנית? ומה ההיגיון בהמעטה של כמות השומן בתזונה טבעונית? צירופי מזון של פחמימות ושומנים ממקום שלא הכרתם
מה טבעונים אוכלי פירות יכולים ללמוד מהתזונה הקטוגנית? ומה ההיגיון בהמעטה של כמות השומן בתזונה טבעונית? צירופי מזון של פחמימות ושומנים ממקום שלא הכרתם
כל מזון עובר דרך הקיבה, נחשף לחומציות ולאחר מכן הגוף מפריש תמיסה בסיסית כדי לסתור את אותה החומציות. מה ההיגיון בכך? האם העובדה הזו יכולה להסביר לנו איך הגוף מעכל מזונות מורכבים?
מה הבעיה באכילת עמילן וחלבון באותה הארוחה? יש הסוברים שזה מקלקל את העיכול, כי לכל אחד יש תנאים שונים לעיכול. מאידך, אנו יודעים שכל אחד מהם מתעכל במקום שונה ויכול באותו המקום לקבל את התנאים הדרושים לעיכולו. אם כן, מה הבעיה?